02 Distribucija

woman

 

 

Jačanju, proširenju i unaprjeđenju distributivne mreže Violeta poklanja jednaku pozornost kao i razvoju asortimana proizvoda i proizvodne tehnologije.

U osnovnoj podjeli, Violeta se bavi proizvodnjom, uvozom, distribucijom i prijevozom te tako distributivna mreža zauzima iznimno važan dio strateških planiranja.

Poslovna filozofija grupacije je temeljena na nastojanju da se Violeta proizvodi nađu u svim maloprodajnim objektima u najkraćem roku isporuke.
U Bosni i Hercegovini poslovne su jedinice raspoređene na način da su svaki grad i županija te svako naseljeno mjesto pokriveni distributivnom mrežom. Centri distribucije se nalaze u Bihaću, Banja Luci, Jelahu, Tuzli, Sarajevu, Vitezu, Trebinju i Tomislavgradu, dok se u Grudama nalazi centralno skladište.

Svaka poslovnica ima vlastito skladište iz kojeg svakodnevno opskrbljuje svoje kupce Violeta proizvodima te ostalim distribucijskim proizvodima s kojima radimo. Isporuka proizvoda na prodajna mjesta 24 sata nakon narudžbe svrstava Violetu među najbolje distributere u BiH.

U Republici Hrvatskoj glavni distributivni centar se nalazi u u gospodarskoj zoni na istočnoj strani grada Zagreba, točnije čvorište Sv. Ivan Zelina , gdje se nalazi i tvornica higijenskih proizvoda. Regionalni distributivni centri su strateški raspoređeni u 3 grada, Vukovar, Rijeka i Split iz kojih se efikasno i brzo proizvodima opskrbljuju maloprodajni objekti u svim dijelovima Hrvatske.

Tržište Slovenije opskrbljuje se iz distributivnog centra u Ljubljani, gdje je i poslovno sjedište Violete. Kupci iz Europske Unije dobivaju Violeta proizvode direktno iz proizvodnje, uglavnom iz Zagreba.

Violeta je na tržištu Europske Unije prisutna već duži niz godina, u Hrvatskoj kroz proizvodnju, dok je u Sloveniji distribucija.

Također, u Bosni i Hercegovini  distribuiramo više od 15 brendova koji zauzimaju liderske pozicije u regiji u raznim segmentim.

To su Barilla, Pik Vrbovec, Ferrero , Paladin,  Dr. Oetker, Mulino Bianco, Frico, Ehrmann, Filiz, Funandfit, Mutti-parma  .

Na linku pronađite sve proizvode iz ponude: Violeta-katalog-distribucija

 

 

woman