Upravljanje kvalitetom

 

Upravljanje kvalitetom važan je dio svakodnevice u Violeti. Propisane procedure i procesi osiguravaju visoku kvalitetu svih proizvoda i usluga koje nudimo našim potrošačima i partnerima.

Od 2010. godine svoje poslovanje i partnerske odnose usklađujemo po ISO standardima. Ovi certifikati predstavljaju svjetski priznati kriterij sustava upravljanja kvalitetom i okolišem. Njima vam jamčimo da poštujemo sve standarde kako bi bili sigurni da cijenimo vaše povjerenje.

Zbog svoje pouzdanosti i kvalitete proizvoda, što smo postigli kontinuiranim poboljšanjem procesa proizvodnje i pružanja usluga, dobili smo povjerenje kod svojih kupaca, koje namjeravamo samo produbljivati.

Stoga sve sirovine i gotove proizvode, pored testiranja u renomiranim europskim laboratorijima, testiramo i u vlastitim mikrobiološkim i fizikalno-kemijskim laboratorijima.

Violetini timovi za kontrolu sirovina i gotovih proizvoda te naučno-istraživački tim neprekidno surađuju sa svjetskim i europskim institutima za higijenske proizvode. Pratimo trendove i zakonske regulative EU, stalno prilagođavamo svoje proizvode potrebama kupaca i trendovima tržišta.

Naše poslovanje smo 2010. uskladili s certifikatom međunarodne norme ISO 9001, 2015. certifikatima ISO 14001 i OHSAS 18001, a 2017. godine HACCP certifikatom.

IFS HPC

Pregledaj

ISO 9001 - Proizvodnja Violeta BiH

Pregledaj

ISO 9001 - Proizvodnja Violeta HR

Pregledaj

ISO 9001 - Distribucijski centri BiH

Pregledaj

ISO 9001 - Distribucijski centri HR

Pregledaj

ISO 14001 - Proizvodnja Violeta BiH

Pregledaj

ISO 14001 - Proizvodnja Violeta HR

Pregledaj

ISO 50001 - Logistika HR

Pregledaj

BS OHSAS 18001 - Proizvodnja Violeta BiH

Pregledaj

BS OHSAS 18001 - Proizvodnja Violeta HR

Pregledaj

BS OHSAS 18001 - Distribucijski centri BiH

Pregledaj

BS OHSAS 18001 - Distribucijski centri HR

Pregledaj

Politika za kvalitetu, Sigurnost i zdravlje na radu, Zaštitu životne sredine, sigurnost i kvalitetu proizvoda

Pregledaj

Politika za kvalitetu Sigurnost i zdravlje na radu Zaštitu životne sredine Sigurnost i kvalitetu proizvoda, energetsku učinkovitost i održivo upravljanje

Pregledaj