Zašto raditi u Violeti?

 

Koliko kontinuirano ulažemo u razvijanje kvalitetnih proizvoda i proizvodnih tehnologija toliko jednako, ako ne i više, ulažemo u razvoj i edukaciju naših zaposlenika.

Svim našim zaposlenicima nudimo kontinuirano daljnje usavršavanje kroz razne eksterne i interne edukacije, radionice i treninge.

Kroz periodična ispitivanja zadovoljstva djelatnika i organizacijske klime dobivamo uvid o mogućim poboljšanjima i unaprjeđenjima standarda unutar firme.

Zahvaljujući tome smo već duži niz godina jedan od najpoželjnijih poslodavaca obzirom na ocjene javnosti i naših zaposlenika, prema istraživanju portala Posao.ba.

Kontinuirano istražujemo tržište rada te surađujemo s državnim i privatnim agencijama za zapošljavanje, školama i fakultetima.

person reading

Stipendiramo i zapošljavamo najbolje studente te im kroz školovanje nudimo mogućnost studentske i školske prakse.

Briga o zdravlju i sigurnosti na radu nam je veoma bitna. Stoga naši zaposlenici redovito obavljaju sistematske preglede te smo im osigurali neograničeno korištenje teretane.

Svim djelatnicima koji dobiju dijete osiguravamo jednogodišnju zalihu naših Air Dry pelena i baby vlažnih maramica, a tu su i razni team buildinzi kojima se osnažuje timski duh u firmi.

Ukoliko želite raditi u poticajnoj, aktivnoj, dinamičnoj atmosferi, ukoliko želite kontinuirano napredovati i usavršavati svoje vještine pozivamo vas da popunite priloženi prijavni upitnik.

Očekujemo vaše prijave i radujemo se međusobnom upoznavanju!

person reading

Svim našim zaposlenicima u Grudama dostupna je i teretana u sklopu upravne zgrade.