Zašto raditi u Violeti?

 

Koliko kontinuirano ulažemo u razvijanje kvalitetnih proizvoda i proizvodnih tehnologija toliko jednako, ako ne i više, ulažemo u razvoj i edukaciju naših zaposlenika.

Svim našim zaposlenicima nudimo kontinuirano daljnje usavršavanje kroz razne eksterne i interne edukacije, radionice i treninge.

Kroz periodična ispitivanja zadovoljstva djelatnika i organizacijske klime dobivamo uvid o mogućim poboljšanjima i unaprjeđenjima standarda unutar firme.

Zahvaljujući tome smo već duži niz godina jedan od najpoželjnijih poslodavaca obzirom na ocjene javnosti i naših zaposlenika, prema istraživanju portala Posao.ba.

Kontinuirano istražujemo tržište rada i surađujemo s javnim i privatnim agencijama za zapošljavanje, školama i fakultetima.

person reading

Stipendiramo i zapošljavamo najbolje studente te im kroz školovanje nudimo mogućnost studentske i školske prakse.

Briga o zdravlju i sigurnosti na radu vrlo nam je važna. Stoga naši zaposlenici redovito obavljaju sustavne preglede te smo im omogućili neograničeno korištenje teretane.

Svim zaposlenicima koji imaju dijete pružamo jednogodišnju opskrbu našim Air Dry pelenama i vlažnim maramicama za bebe, a postoje i različiti timovi koji jačaju timski duh u tvrtki.

Ako želite raditi u poticajnom, aktivnom, dinamičnom ozračju, ako želite kontinuirano napredovati i poboljšavati svoje vještine, pozivamo vas da ispunite priloženi upitnik.

Čekamo vaše prijave i radujemo se međusobnom upoznavanju!
person reading

Svim našim zaposlenicima u Grudama dostupna je i teretana u sklopu upravne zgrade.