Društvena odgovornost

 

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) je sastavni dio života u Violeti. Čvrsto vjerujemo u razvoj lokalnih zajednica i pozitivan utjecaj na okolinu. Svojim svakodnevnim akcijama želimo poticati druge da se razvijaju s nama.

woman

Jedan od temelja naše filozofije je da svojom prisutnošću unaprjeđujemo svoju zajednicu i ne ostavljamo negativni utisak na prirodu.

Svake godine ostvarujemo vrlo uspješnu suradnju s brojnim udrugama i institucijama, uz pomoć kojih se trudimo promicati vrijednosti u koje vjerujemo. Kroz razne partnerske projekte doniramo svoje proizvode i financijsku pomoć najpotrebitijima u našem društvu, stavljajući snažan naglasak na pomoć najmlađima. Kroz suradnju s više od 60 rodilišta diljem regije, na godišnjoj razini doniramo preko 500.000 baby pelena rodilištima i bolnicama, omogućujući im značajnu uštedu i mogućnost da sredstva prenamijene u druge svrhe.

woman

Kroz suradnju s više od 60 rodilišta diljem regije, na godišnjoj razini doniramo preko 500.000 baby pelena rodilištima i bolnicama.

Violetina odgovornost se također može sagledati i unutar naše grupacije. Briga o zaposlenicima je važan dio našeg poslovanja. Vjerujemo da je ključ uspješnog poslovanja u sretnim djelatnicima, pa ulažemo veliki trud da se svi u Violeti osjećaju zadovoljno, ispunjeno i da imaju mogućnost osobnog razvoja. Zato ulažemo u obrazovanje naših ljudi, omogućujemo im da stječu nove vještine i doživljavaju nove izazove. Ponosni smo na činjenicu da imamo gotovo identičan omjer zaposlenih muškaraca i žena, zapošljavajući ljude isključivo na temelju njihovih mogućnosti i sposobnosti.

woman

Mladima dajemo priliku da dožive prva radna iskustva putem našeg programa plaćenog stažiranja, Violeta Summership.

Kroz Violeta Summership program smo za stalno zaposlili već preko 20 pojedinaca, čime smo jako ponosni.

Spremni smo pomoći obiteljima u potrebi

Kontaktirajte nas

Briga o okolišu je jedna od temeljnih stavki našeg poslovanja

Više o održivosti