Naši brendovi

Briga o okolišu je jedan od temeljnih stavki našeg poslovanja

Više o održivosti

Proizvodi za kućanstvo

woman

Vodeći proizvodi za kućanstvo u regiji. Teta Violeta kuhinjski ručnici, sredstva za čišćenje stakla, podova, maramice, salvete i toalet papir koji su sastavni dio svakog doma.

Saznajte više

Proizvodi za bebe

woman

Violeta proizvodi za naše najmlađe. Svaka beba zaslužuje mekoću i udobnost koje mogu pružiti Violeta Double Care proizvodi, napravljeni uz jedinstvenu Air Dry tehnologiju.

Saznajte više

Njegujući deterdženti i omekšivači

woman

Naša mirisna priča inspirirana je ženama kojima se divimo. Pružite svojoj odjeći vrhunsku zaštitu koja čuva vlakna i održava svježinu.

Saznajte više

Proizvodi za žensku higijenu

woman

Violetina linija za intimnu njegu žena. Brinemo se za zdravlje svih žena, pružajući im najkvalitetnije proizvode uz koje uvijek želimo dati više.

Saznajte više

Snažni tekući deterdženti

woman

Novi Violetin brend tekućih deterdženata za najteže mrlje. Uz Vesh zaboravite na brigu o zaprljanju i živite život punim plućima.

Saznajte više

Šamponi

woman

Novi šamponi s 0% parabena, silikona i umjetnih bojila idealni su za svakodnevno pranje kose.
Formulacija od prirodnih ekstrakta biljaka savršeno njeguje i štiti vašu kosu. Dermatološki testirani.

Saznajte više

Horeca program

woman

Grupacija Violeta u svom portfoliju nudi i Horeca program, radi se o papirnatim proizvodima i kemiji za profesionalnu potrošnju. Uz potrošni materijal Violeta je i specijalizirani dobavljač dispenzera za toaletne papire, papirnate ručnike i sapune u ugostiteljskim objektima i drugim javnim objektima.

Saznajte više