08 Sport i Rekreacija

woman

Fairplay sport centar prostire se na tri tisuće četvornih metara u podsljemenskoj, zelenoj, sportsko-rekreacijskoj zoni, u neposrednoj blizini grada Zagreba.
Raznovrsna ponuda tjelovježbi, timskih sportova i bogat ugostiteljski sadržaj čine nas najmodernijim takvim centrom u ovom djelu Europe.

U sportskom centru za vas smo opremili vanjsko malonogometno igralište te dvoranu s umjetnom travom marke Polytan, odobrene od strane FIFA-e s ISO 9001 certifikatom koji joj daje potvrdu sigurne za okoliš.

Višenamjenska dvorana s parketom, prilagođena za sve vrste dvoranskih sportova marke HARO-odobrene od strane FIBA-e, deset luksuzno opremljenih svlačionica s ugrađenim podnim grijanjem te prostrani parking sa 120 parkirnih mjesta čine SC Fairplay idealnim izborom za vježbanje i opuštanje.

Osmišljen kao prostor za cijelu obitelj, na 100 četvornih metara drugog kata nudimo dvoranu za žene, odnosno dvoranu za odvijanje Tae Bo treninga, pilatesa, korektivne gimnastike i aerobika.

Pored dvorane, tu se još nalazi i pažljivo kreirana igraonica i rođendaonica s profesionalno educiranim osobljem koja će razveselit vaše mališane.
Za djecu smo uredili i vanjsko igralište za nesmetanu igru i sport na zdravom sljemenskom zraku. Tu je i Dječja sportska akademija s programima koji su namijenjeni pravilnom rastu i razvoju vašeg djeteta. Svi namijenjeni programi, i za odrasle i za djecu, certificirani su od strane ministarstva zdravstva.

Kako bi nakon napornih treninga i sportskih turnira mogli uživati u omiljenoj hrani i piću tu je moderno uređeni Sports bar koji nudi potpuno opuštanje uz ugodnu atmosferu.

Nudimo bogati izbor između ukusnih burgera i pizza ili jednostavno uživajte u „comfort“ i „finger food“ delicijama te velikom izboru kvalitetnih piva.
Prateći sva važna sportska događanja organiziramo i nezaboravne navijačke avanture uz široku ponudu hrane i pića.

Za više informacija posjetite stranice SC Fairplaya.