01 Proizvodnja

„Ulaganje u proizvodnju i neprekidna potraga za inovacijama: uvijek novo, bolje i kvalitetnije. Mi kreiramo za potrošače. Tvrdim da je to ključ našeg uspjeha kod njih.“

Petar Ćorluka, predsjednik Uprave Violeta​

 

Na linku pronađite: Katalog Violeta proizvoda

woman

Tvornice higijenskih i tekućih proizvoda Grude

Uvijek nadahnuti potrošačem, kroz naš rad i djelovanje koristimo visoku tehnologiju za najbolju kvalitetu.

Stoga smo prilikom otvaranja tvornice higijenskih proizvoda u Grudama, BiH, ulagali u najsuvremenije, inovativne tehnologije zahvaljujući kojih potrošaču možemo ponuditi najveću kvalitetu proizvoda.

Pored proizvodnih linija za toaletni papir, papirnate maramice i ostale papirnate proizvode posebno smo ponosni na razvoj linija za proizvodnju vlažnih maramica i pelena.

Linija za vlažne maramice je postavljena u potpuno izoliranom prostoru unutar tvornice te udovoljava svim najvišim tehnološkim i higijenskim standardima. Opremljena je najkvalitetnijim svjetski priznatim sustavima kontrole, koji garantiraju apsolutno sterilne uvjete u kojima vlažne maramice nastaju, pakiraju se i plasiraju dalje na tržište.

2015. godine investirali smo u novu japansku tehnologiju proizvodnje pelena, prva svoje vrste u Europi. Koristeći inovativnu Air Dry tehnologiju, naš stroj za proizvodnju pelena u mogućnosti je proizvesti do vrtoglavih 800 pelena u minuti. Iste godine investirali smo dodatnih 30 milijuna eura u liniju za proizvodnju tekućeg programa Violete.

Svi naši proizvodi imaju certifikat koji potvrđuje da su sigurni za europsko tržište.

Važno nam je da tehnologija i kvaliteta budu na visokoj razini, a u moderno opremljenim laboratorijima i sa stručno usavršenim zaposlenicima to i postižemo.

woman

Tvornica papirnatih proizvoda Sv. Ivan Zelina

Tvornica u Sv. Ivanu Zelini, u Hrvatskoj, puštena je u rad na proljeće 2011. godine i predstavlja još jedan korak u strateškom planu razvoja Violete.

Potrebe tržišta za Violeta proizvodima inicirale su gradnju tehnološki najsuvremenije tvornice za proizvodnju Premium segmenta kuhinjskih ručnika i toaletnog papira.

Pogon u Hrvatskoj je vrijedan 12 milijuna eura, a opremljen je tehnologijom koja je u ovom trenutku najkvalitetnija i najmodernija na svjetskom tržištu.

Izvoz Violeta brendova

Od svojih početaka do danas Violeta razvija proizvode temeljene na vrhunskoj kvaliteti i u skladu sa svjetskim standardima, pri čemu se primjenjuju najstroži zahtjevi za postizanje visoke kvalitete. Tako da su svi proizvodi provjereni i spremni u startu i za izvozna tržišta.

Preko polovine ukupne proizvodnje Violete plasira se na domaća tržišta, dok se ostatak uspješno izvozi.

Naše brendove na ostalim tržištima partnerski zastupaju i plasiraju distributeri:

Srbija- Delta DMD, Crna Gora- Nall International, Makedonija- Actiff d.o.o.,  Kosovo- Gllareva SHPK, Mađarska-Planet Line Hungary Kft, Albanija- EcoMarket Food SHPK, Slovačka-  101 Drogerie