PROIZVODNJA

PROIZVODNJA BIH I HRVATSKA

 

 „Ulaganje u proizvodnju i neprekidna potraga za inovacijama: uvijek  novo, bolje i kvalitetnije. Mi kreiramo za potrošače. Tvrdim da je to ključ našeg uspjeha kod njih.“

Petar Ćorluka, predsjednik Uprave Violeta

 

 

BIH

 

Uvijek inspirirani potrošačem kroz naš rad i djelovanje nudimo visoku tehnologiju za najbolju kvalitetu.

 

Stoga smo prilikom otvaranja tvornica higijenskih proizvoda u Grudama, BiH i Sv. Ivan Zelini, Hrvatska ulagali u najsuvremenije, inovativne  tehnologije zahvaljujući kojih potrošaču možemo ponuditi najveću kvalitetu proizvoda.

Pored proizvodnih linija za toaletni papir, papirnate maramice ostale papirnate proizvode  posebno smo ponosni na razvoj linije za proizvodnju vlažnih maramica. Postavljena u potpuno izoliranom prostoru unutar tvornice, ova linija udovoljava svim najvišim tehnološkim i higijenskim standardima. Opremljena je najkvalitetnijim svjetski priznatima sustavima kontrole, a koji garantiraju apsolutno sterilne uvjete u kojima vlažne maramice nastaju, pakiraju se i plasiraju dalje na tržište.

 

2015. godine investirali smo u proizvodnju tekućeg programa u koju je uloženo preko 30 milijuna eura. Te godine smo investirali i u novu japansku liniju za proizvodnju pelena, prvih takvih u Europi s inovativnom Air Dry tehnologijom.

Svi naši proizviodi imaju certifikat koji potvrđuje da su sigurni za europsko tržište.

Važno nam je da tehnologija i kvalitet budu na visokoj razini, a u moderno opremljenim labaratorijima i sa stručno usavršenim zaposlenicima to i postižemo.

 

 

HRVATSKA

 

Tvornica u Sv. Ivanu Zelini puštena je u rad na proljeće 2011. godine i predstavlja još jedan korak u strateškom planu razvoja Violete. Potrebe tržišta za Violeta proizvodima inicirale su gradnju tehnološki najsuvremenije tvornice za proizvodnju Premium segmenta kuhinjskih ručnika i toaletnog papira. Pogon u Hrvatskoj je vrijedan 12 milijuna eura, a opremljen je tehnologijom koja je u ovom trenutku najkvalitetnija i najmodernija na svjetskom tržištu.