Rat u Ukrajini donio je nezamislivu ljudsku patnju. Violeta kao kompanija, koja posluje po principima društveno odgovornog poslovanja podržava poziv na mir i sigurnost ljudi, prije svega.

Tijekom raznih kriza i nepogoda, koje nas na žalost sve češće pogađaju  u našem okruženju i regiji, Violeta uvijek zauzima isti stav, a to je pomoći kada je najpotrebnije, bez odgode i sredstvima koja su stvarno potrebna. U ovoj krizi osigurali smo donacije svojih proizvoda, koji su prijeko potrebni ljudima koji su izbjegli iz Ukrajine te borave u Hrvatskoj, ali i onima koji su ostali u Ukrajini.

Tijekom ožujka Violeta je donirala baby pelene i vlažne maramice, higijenske uloške, toaletne papire i papirnate ručnike te univerzalne dezinficijense, ukupne vrijednosti 60.000 HRK.

Dio robe je doniran Hrvatskom Crvenom Križu grada Zagreba i Zagrebačke županije, a dio je poslan u organiziranom konvoju koji je vozio prikupljene donacije na granicu sa Ukrajinom. Ovim putem se zahvaljujemo i HCK-u na pravovremenim i potrebnim informacijama vezanima za prikupljanje sredstava, kao i podjeli donacija.


Biti dio kompanije koja uvijek i u svakoj situaciji pomaže običnom čovjeku, koji najviše pati, znači izniman osjećaj ponosa za svakog djelatnika.

person reading