person reading

Lasta i Violeta na 23. međunardnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije, ponovno smo jedan od izlagača na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Na Sajmu sudjeluju izlagači iz oko 40 zemalja, posjeti ga oko 50.000 posjetitelja i medijski prati cca 270 medijskih kuća. Ove godine partner Sajma je zemlja Mađarska.

Veliki dio izlagačkog dijela odvojili smo za novog člana obitelji – svima dobro poznatog branda Lasta.

Posjetioci Sajma imali su priliku kušati štrudle od smokve, najprepoznatljiviji Lasta proizvod,  čajne kolutiće obogaćene maslacem i prirodnom vanilijom, linđo u varijanti s najfinijom belgijskom čokoladom te štrudlu u modernoj varijanti s čokoladom, koji su svima izmamili osmjehe na lica i probudili dobre osjećaje.

Pored Lasta slastica, prikazali smo i novitete iz Violete od kojih izdvajamo Vesh to go maramice – jedinstvene na tržištu, vlažne maramice za trenutno otklanjanje mrlja izvan doma te dječju kozmetiku s 98% prirodnih sastojaka i proteinom kozjeg mlijeka, kao proširenje dosadašnjeg asortimana za naše najmlađe.

Kao jedna od vodećih BiH kompanija,  svojim prisustvom na Sajmu željeli smo naglasiti važnost domaće proizvodnje kao glavnog pokretača rasta i razvoja društva i gospodarstva. To su prepoznali i organizatori Sajma te su nam dodijelili nagradu za izlagača s najuspješnijim nastupom na Sajmu.