U četvrtak 3.12.2020., uručili smo donaciju računalne opreme i higijenskih proizvoda dječjem vrtiću Poliklinike SUVAG, u Zagrebu. Donirali smo 10 stolnih računala, 3 prijenosna računala, 11 projektora i 2 pisača.

Dječji vrtić SUVAG jedinstvena je ustanova za rehabilitaciju, odgoj i obrazovanje djece oštećena sluha i/ili govora. Donacija prijeko potrebne računalne opreme pomoći će ovoj ustanovi u kvalitetnoj i učinkovitijoj rehabilitaciji te ohrabriti stručnjake da se još više trude i opravdavaju povjerenje svih korisnika vrtića.

U ime djece, kao i njihovih roditelja, te zaposlenika ravnateljica vrtića gđa. Pavičić Dokoza i voditeljica gđa.Pirkić zahvalile su direktoru Violete i suradnicima na razumijevanju i podršci.

Od početka Violeta redovitim donacijama podržava rad brojnih institucija, a posebno smo osjetljivi prema ranjivim skupinama društva. Najvažnija vodilja u svemu što radimo je briga, tako da je ovo još jedna akcija u nizu koja to i potvrđuje. Za nas u Violeti briga znači razumijevanje potreba drugih oko nas, ne samo naših kupaca, već i cijele zajednice. Naše vrijednosti – integritet i socijalna odgovornost, ogledaju se u svemu što radimo.