DONACIJE

DONACIJE

U nastojanju boljeg razumijevanja društva i okoline u kojoj posluje sponzorsko-donacijskim djelovanjem Violeta nastoji pružiti pomoć i potporu ondje gdje je potrebno.

 

Posebno smo okrenuti ka djeci i mladima, potičemo obrazovanje kako kroz redovno školsko obrazovanje tako i kroz niz izvannastavnih aktivnosti kroz osnovne, srednje škole i fakultete.

Zauzimamo se za očuvanje i unaprjeđenje zdravlja i okoliša i kulturne baštine.

 

Trudimo se doprinijeti boljoj svakodnevnici i prevladavanju društvenih nejednakosti te potaknuti okolinu u bolje razumijevanje izazova i prilika u kojima se nađu.

 

Violeta je dugogodišnji donator i sponzor različitih društvenih i kulturnih  manifestacija, sportskih klubova i pojedinaca.

 Izdvajamo suradnju s udrugom Race for the cure kojom se želi podići svijest i razumijevanje o karcinomu dojke, donaciju za roditeljsku kuću u Sarajevu za djecu oboljelu od raka, Konferenciju beba u organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta RS-a, donaciju Udruzi „Srce“ iz Sv. Ivan Zelina, Hrvatska, donacije udruzi „Nada“ Tomislavgrad i donaciju za kupovinu mamografa Udruzi „Bistrica“ iz Livna.

 

"Posebno pomažemo mladima u sportu jer im želimo pružiti priliku da svoju energiju usmjere na pravi način. Nadamo se da će naše akcije pomaganja sportaša potaknuti i druge domaće kompanije da drugačije razmišljaju, te ih motivirati da pomognu i investiraju u mlade i perspektivne sportaše", riječi su Petra Ćoruke, Predsjednika Uprave grupacije Violeta.