Nakon razornog potresa svi su se fokusirali na pružanje pomoći stanovnicima Petrinje, Gline i okolnih sela, što je i logično, oni su mnogo više pogođeni, njima je srušeno na stotine kuća, ljudi su izgubili živote.
No taj potres je „zakačio“ i Kostajnicu u BiH. Na sreću nisu bili u epicentru, ali potres je prouzročio štetu te je velik broj stambenih objekata u Kostajnici dobilo crvenu oznaku.

Na inicijativu i poziv Nikoline Stanić, volontera Općinske organizacije Crvenog krsta Kostajnica koja je kontaktirala Violetu, još jednom smo odlučili reagirati brzo i pomoći.

Ovog puta su naši djelatnici koji dijele jednake vrijednosti sa svojom kompanijom, nastavno na veliku donaciju 15 mobilnih kućica za HR, odlučili zajedničkim snagama donirati sredstva kako bi se kupila još jedna mobilna kućica. Ovu posljednju kućicu je dobila peteročlana obitelj iz Kostajnice koja je u ovom potresu ostala bez svoga doma. Osim toga, Violeta je osigurala i zalihu higijenskih potrepština i hrane za obitelj.

Nadamo se da će ovaj primjer potaknuti i druge kompanije i njihove djelatnike da budu dio pozitivne priče, jer mi nastavljamo dalje.

#trebajunas