Trenton

Trenton d.o.o je obiteljska tvrtka, osnovana 1994 g, u vlasništvu obitelji Karninčić. Tvrtka počinje otkupom, punjenjem i distribucijom maslinova ulja. U relativno kratkom roku širi ponudu proizvodnjom stolnih maslina, kapara i slanih inčuna - delikatesama lokalnog podneblja koji su usko vezani uz maslinovo ulje. 

Od samog početka Trenton poklanja posebnu pažnju kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti svojih proizvoda, u suradnji sa najboljim stručnjacima te stalnom suradnjom sa nadležnim laboratorijima u zemlji i u inozemstvu. Visoki standardi kvalitete u kombinaciji sa pristupačnim cijenama privukli su veliki broj stalnih kupaca, gurmana i poklonika zdrave hrane. Slijedeći orjentaciju proizvodnje autohtonih proizvoda, u 2002 Trenton počinje proizvodnju dimljene ribe želeći tako oživjeti tradicionalni način čuvanja ribe, nekada vrlo raširen u ovom podneblju, a danas pomalo zaboravljen. 

Danas je Trenton prepoznatljivo ime na tržištu koje jamči kvalitetu, surađuje sa svim velikim trgovačkim i veleprodajnim lancima u zemlji te izvozi u zemlje EZ, SAD, Kina, BiH, Srbiju i Crnu Goru. U 2002 g. uveden je ISO i HACCP sustav, kao temelj daljnjem kvalitetnom rastu tvrtke i garancija stalnom usmjeravanju na zdrave, kvalitetne proizvode koji će u potpunosti zadovoljiti standarde zahtjevnog kupca.