Raditi u Violeti

RADITI U VIOLETI

Koliko kontinuirano ulažemo u razvijanje kvalitetnih proizvoda i proizvodnih tehnologija toliko jednako, ako ne i više, ulažemo u razvoj i edukaciju naših zaposlenika.

Smatramo da  o kvaliteti ljudskih potencijala ovisi uspjeh cijelog sustava. Stoga smo okrenuti ka ljudima, njihovom rastu i napretku. Svim našim zaposlenicima nudimo kontinuirano daljnje usavršavanje kroz razne eksterne i interne edukacije, radionice i treninge.

Kroz periodična ispitivanja zadovoljstva djelatnika i organizacijske klime dobivamo uvid o mogućim poboljšanjima i unaprjeđenjima standarda unutar firme.

Zahvaljujući tome smo već duži niz godina jedan od Najpoželjnijih poslodavaca obzirom na ocjene javnosti i naših zaposlenika, a prema istraživanju portala Posao.ba.

Kontinuirano istražujemo tržište rada te surađujemo s državnim i privatnim agencijama za zapošljavanje, školama i fakultetima.

Stipendiramo i zapošljavamo najbolje studente te im kroz školovanje nudimo mogućnost studentske i školske prakse.

Briga o zdravlju i sigurnosti na radu nam je veoma bitna. Stoga naši zaposlenici redovito obavljaju sistematske preglede te neograničeno korištenje teretane.

Svim djelatnicima koji dobiju dijete osiguravamo jednogodišnju zalihu naših Air Dry pelena i baby vlažnih maramica, a tu su i razni team buildinzi kojima se osnažuje timski duh u firmi.

Ukoliko želite raditi u poticajnoj, aktivnoj, dinamičnoj atmosferi, ukoliko želite kontinuirano napredovati i usavršavati svoje vještine pozivamo vas da popunite priloženi prijavni upitnik.

Očekujemo vaše prijave i radujemo se međusobnom upoznavanju!