Otvorene prijave za Violeta Summership 2020.

Otvorene prijave za Violeta Summership 2020.

Mjesto rada: Grude

 

Što je Violeta summership?

Violeta summership je idealan spoj znanja i poslovnog iskustva, koje će vam pomoći iskoristiti potencijal i profesionalno se usavršiti.

Program Violeta Summership nudi iskustvo rada u timu, sudjelovanje na stvarnim projektima i praktično radno iskustvo kroz plaćenu ljetnu praksu.

 

Kroz program ćete upoznati tehnologiju koja u 3 minute proizvode pelena koliko jedno dijete potroši u „karijeri“, susresti se s robotima u proizvodnji, 3D printerima i naučiti kako nastaje proizvod od ideje do realizacije.

 

Tko se može prijaviti?

Svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija društvenih i tehničkih znanosti.

Prijave su otvorene od 19.06.2020. do 26.06.2020.

 

Što nudimo?

Nudimo ljetnu praksu u trajanju dva mjeseca i svaki student koji prođe program ljetne prakse dobiva certifikat i preporuku o završetku iste i ulaze u bazu potencijalnih zaposlenika Violete.

 

Što trebaš napraviti?

Pošalji svoju prijavu putem LINKA

 

 

Violeta summership je postala plodno tlo za studente koji su prošli program. Naime, 85% naših polaznika ljetne prakse je dobilo mogućnost nastavka svoje radne i profesionalne karijere u Violeti i ona je postala njihov prvi posao. Tako su osim radnog iskustva stekli brojna poznanstva, napredovali na profesionalnom i osobnom planu te okusili poslovni svijet.

Radujemo se Vašoj prijavi!