Violeta Summership 2018

Violeta Summership 2018VIOLETA SUMMERSHIP 2018.

 

Dosta Vam je puke teorije, nastave bez imalo prakse ili samo želite iskusiti kako je biti dio tima, korporacije, sudjelovati u projektima, razvoju proizvoda ili se pak okušati u potencijalnom željenom radnom mjestu?

 

Violeta je tu za Vas.

Učinite i napravite prvi iskorak u poslovni svijet.

 

Tko se može prijaviti?

Svi studenti diplomskih studija društvenih i tehničkih znanosti. Prijave su otvorene od 22.06.2018. do 02.07.2018. godine.

 

Što nudimo?

Nudimo plaćenu ljetnu praksu u trajanju dva mjeseca i svaki student koji prođe program ljetne prakse dobiva certifikat i preporuku o završetku iste i ulaze u bazu potencijalnih zaposlenika Violete.

Sudjelovanje u top projektima – od ideje do realizacije. Rad s mentorom na stvarnom projektu, sudjelovanje u radionicama, projektnim zadacima,  upoznavanje s alatima, rad u opuštenoj i stimulativnoj atmosferi.

 

Violeta summership je postala i plodno tlo za studente koji su prošli program. Naime, 85% naših polaznika ljetne prakse je dobilo mogućnost nastavka svoje radne i profesionalne karijere u Violeti i ona je postala njihov prvi posao. Tako su osim radnog iskustva stekli brojna poznanstva, napredovali i na profesionalnom i osobnom planu i okusili poslovni svijet.

 

Za više informacija možete kontaktirati 039/660455 ili izravno saznajte sve o radu u Violeti kroz razgovor sa zaposlenikom iz odjela po Vašem izboru putem skype-a ili sa zaposlenikom koji je prošao kroz našu studentsku ljetnu praksu.

 

Radujemo se Vašoj prijavi!