Violeta Double Care pelene - Preporučili pedijatri BiH

Violeta Double Care pelene - Preporučili pedijatri BiH

Violeta Double Care
Preporučeno od strane pedijatara BiH

Detaljno brinući o kvaliteti proizvoda koje nudi, Violeta naročito puno vremena i truda ulaže u istraživanje i razvoj proizvoda namijenjenih za njegu i zaštitu nježne dječje kože.

Osvrćući se na stvarne potrebe roditelja za sigurnošću i svakodnevnom brigom, Double Care baby proizvodi načinjeni su od pomno odabranih visokovrijednih materijala priznatih svjetskih dobavljača.

Zahvaljujući inovativnosti, upornom i kontinuiranom razvoju, Double Care proizvodi dizajnirani su da budu sigurni za bebu od njihovog prvog dana života, za mekani dodir pun njege.

Surađujući s odjelom Razvoja tvrtke Violeta i pedijatri Bosne i Hercegovine prepoznali su njihovu kvalitetu te su ih preporučili kao sigurne i pogodne za korištenje, što je još jedna potvrda njihove iznimne kakvoće.

Pri razvoju proizvoda, a u nastojanju da uvijek ostane dosljedna u kvaliteti koju nudi, surađuje s vodećim međunarodnim institutima i laboratorijima među kojima su Courtray, Eurofins, Dr. Koziej te laboratorij DERMASCAN u kojima se vrše potrebna testiranja koja potvrđuju njihovu sukladnost s europskim i svjetskim standardima.

Kako bi se zadovoljili svi sigurnosni zahtjevi, proizvodi se dodatno testiraju i u internim laboratorijima, prolazeći tako strogu kontrolu koja je potrebna za njihov razvoj.