VESH - novi brand za pranje veša

VESH - novi brand za pranje veša

Vesh! je novi Violetin brend HDD gelova za pranje rublja( za teža zaprljanja), koji po kvaliteti ciljaju na one najzahtjevnije potrošače.

U suradnji s agencijom Saatchi Hrvatska, odlučili smo pozicionirati Vesh! kao brand koji ne viče: “Oh! Ne! Opet mrlja!”. Za razliku od toga Vesh! slavi neopterećenost! Slavi lakoću življenja i slobodu od straha  zaprljanja robe. 

Uz slogan ''Nek' te pere Vesh'', centralni dio kampanje čini TV spot u produkciji Rational International-a.

Spot je eksplozija boja, tekstura, pokreta i emocija, a njegovi protagonisti  su likovi koji se nalaze u uštirkanim bijelim “oh ne, prolili smo se” situacijama. Oni žive punim plućima, ne boje se pogriješiti, krivo procijeniti, predati se strastima, nekad i izgubiti glavu. Nepredvidljive situacije sastavni su dio života ali s Vesh-om one postaju zabavne.

Spot pogledajte na – https://www.youtube.com/watch?v=erJKo1cfmYk

Vesh! potrošače oslobađa od trošenja nepotrebne pažnje na sve one stvari koje nas sprječavaju pri uživanju u životu u njegovim punim bojama - jer znamo da postoji deterdžent koji nam pomaže da budemo ono što želimo biti i živimo kako želimo u vlastitoj vešmašini života. Jednostavno, pustimo da nas pere obojan život, dostižan s Vesh-om svakome.

 

Projektni tim:

Violeta: Ljubica Stojić (Kreativna direktorica), Dijana Bilić (Brand & KA Manager)

Saatchi Hrvatska: Aleksadra Dilevska (CEO Publicis Groupe Croatia), Ivan Tanić (CD), Robert Pešić (CSD), Nebojša Cvetković (AD), Ivan Pavičić (SCW),  Marija Škanata (AE), Petra Radnić (Digital Manager)

Produkcija: Rational International.

Redatelj: Mario Mlakar

Producent: Tiha Gudec