Milenijska fotografija obilježila druženje djelatnika Violete

Milenijska fotografija obilježila druženje djelatnika Violete

 Ove sunčane subote Grude su bile centar smijeha i dobre zabave. Više od 500 Violetinih zaposlenika iz cijele  BiH i   Hrvatske upisalo je u povijest drugu Violetijadu.

 Sam početak druženja obilježen je čuvenom Milenijskom fotografijom pod palicom fotografa Šime Strikomana.   Na   svom facebook profilu oglasio se i sam Šime Strikoman koji je napisao: „Jako mladi ljudi, profesionalci, a   puni   ljubavi,   dobrote i razumijevanja. Veliko hvala svima na realizaciji 610 i 611. Milenijske. Posebno hvala   vlasniku gospodinu Ćorluki što smo posjetili privredno čudo u Grudama.

 Raznovrstan program pun različitih sportskih timskih igara završio je dodjelom pobjedničkih pehara najboljim ekipama. Nakon toga, slavlje je se nastavilo do dugo u noć.

Postavši regionalnim liderom u svojim proizvodima, Violeta danas broji preko 1000 zaposlenika. Organizacijom ovakvog događaja njeguje se timski duh i zajedništvo među njima.

I ova Violetijada potvrdila je uspjeh Violete čiji slogan glasi “Stvaramo zajedno“. Iz Violete kažu da su dobri međusobni odnosi i pozitivna atmosfera jedni od ključeva rasta i razvoja pa s  veseljem očekuju novo druženje sljedeće godine.