Blagdani u Violeti

Blagdani u Violeti

Blagdani u Violeti

Iako su blagdani daleko iza nas, i već smo fokusirani na nove izazove koje donosi nova 2019. godina, ne možemo odoljeti, a da ne podijelimo s vama duh blagdana u Violeti.

I ove godine je Violeta darivala svu djecu zaposlenika, a u Grudama je priredila božićnu priredbu za najmlađe, koju su izveli Kazališni glumci iz Malog teatra, Mostar. Božićnu svečanost, koja se održavala u suvremenoj Violeta tvornici u Dubravi je svojom prisutnošću uveličao i Djed Božićnjak, koji je podijelio poklone preko 200 djece i fotografirao se s njima za uspomenu.

U Upravi u Grudama je organiziran svečani domjenak na kojem su okupilo više od 400 zaposlenika, a svim svojim djelatnicima firma Violeta osigurala i 500 KM božićnice. U blagdanskoj atmosferi, glazbi i zajedničkom druženju, predstavljeni su posebni uspjesi organizacije, a istaknuto je i kako je svaki zaposlenik bitan dio dobro usklađenog mehanizma organizacije. Zaposlenici su bili obradovani i svečanom tombolom na kojoj su podijeljene brojne nagrade: poklon bonovi u trgovini Prodex, poklon paketi Ferrero, večere u restoranu Bezdan 21 itd.

Za proslavu još jedne uspješne godine organizirani su i prigodni novogodišnji programi diljem poslovnica u kojima Violeta ima sjedište- Sloveniji, Hrvatskoj i BiH.

Blagdanski program u Violeti raste iz godine u godinu, na zadovoljstvo svih

zaposlenika.